Παραλίες

paralia-pisina-sivota

Πισίνα - Η καλύτερη παραλία για τους περισσότερους επισκέπτες!

Βρίσκεται στο νησί του Αγίου Νικολάου και πήρε το όνομά της από τα καταγάλανα νερά που θυμίζουν πισίνα. Η θάλασσα είναι αρκετά δροσερή αλλά αυτά τα νερά θα σας μείνουν αξέχαστα!

Η καλύτερη περίοδος για να την επισκεφτείτε είναι τέλος Αυγουστου. Μην ξεχάσετε να πάρετε προμήθειες φαγητού μαζί σας. Η πρόσβαση γίνεται μόνο με βάρκα και εισητήρια μπορείτε να προμηθευτείτε είτε από το γραφείο μας είτε από τον ιδιοκτήτη της βάρκας.

Μπέλλα Βράκα

Πρέπει οπωσδήποτε να την επισκεφτείτε. Η παραλία βρίσκεται ουσιαστικά στο νησάκι Μουρτεμένο. Περνάτε στο νησί διασχίζοντας την θάλασσα με τα πόδια όπου το νερό φτάνει μέχρι το γόνατο. Δεν θα βρείτε κάτι για φαγητό αλλά ούτε και κάποιο αναψυκτήριο γι’αυτό είναι καλύτερα να πάρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα.

Εχει τα πιο ρηχά νερά από όλες τις παραλίες και είναι ιδανική για μικρά παιδιά.

sivota-bella-vraka
mega-ammos

Μέγα Άμμος

Απέχει 1,5 χλμ από το χωριό με κατεύθυνση προς την Πέρδικα. Είναι μία από τις πιο γνωστές παραλίες των Συβότων με πολλά εστιατόρια cafe – bar. Η παραλία είναι οργανωμένη και τα νερά είναι δροσερά και έχει βότσαλα.

Μικρή Άμμος

Αμέσως μετά την Μέγα Άμμο είναι η Μικρή Αμμος στην οποία θα βρείτε και φαγητό και bar. Ειναι οργανωμένη και διαθέτει ένα από τα καλύτερα beach bar της περιοχής.

paralia-mikri-ammos
zavia-sivota

Ζάβια

Η Ζάβια είναι η πρώτη παραλία με κατεύθυνση το χωριό Πέρδικα, στην άκρη των Συβότων. Η θάλασσα εκεί είναι αρκετά δροσερή. Είναι οργανωμένη. Θα βρείτε φαγητό – bar.

Αγία Παρασκευή

Πήρε το όνομά της από το ομώνυμο εξωκλήσσι της Αγίας Παρασκευής. Το εξωκλήσσι της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στην άκρη της παραλίας. Είναι μετά την παραλία Μέγα Nτράφο και ανήκει στο χωριό Πέρδικα. Απέχει 5 λεπτά οδικώς από τα Σύβοτα. Η θάλασσα είναι ζεστή και έχει κάτι το εξωτικό.

Υπάρχει ένα μικρό νησί το οποίο βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την παραλία. Η παραλία είναι οργανωμένη με εστιατόρια-αναψυκτήρια και είναι ιδανική για οικογένειες.

Μέγα Ντράφι

Φεύγοντας και από την Μικρή Άμμο με κατεύθυνση την Πέρδικα θα βρείτε την παραλία Μέγα Ντράφο. Το αυτοκίνητο θα πρέπει να το αφήσετε στον δρόμο ψηλά. Η παραλία έχει άμμο και βότσαλα. Υπάρχει μια καντίνα που σας προσφέρει τα βασικά.

Διαπόρι

Μικρή παραλία με υπέροχα νερά.

Βρίσκεται στο πέρασμα ανάμεσα στα 2 νησάκια των Συβότων. Μπορείτε να την επισκεφτείτε μόνο με βάρκα, αλλά η ηρεμία που σας προσφέρει το τοπίο είναι ξεχωριστή.

Προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα, καθώς είναι απόλυτα παρθένα παραλία.

diapori
gallikos-molos-paralia-sivota

Γαλλικός Μώλος

Η πιο κοντινή παραλία από το κέντρο του χωριού.

Η παραλία έχει άμμο και διαθέτει μία ταβέρνα όπου μπορείτε να κάτσετε να απολαύσετε τον καφέ και να τσιμπήσετε και κάτι. Η θάλασσα είναι γενικά ζεστή και ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά. Απέχει 80 μέτρα από το λιμανάκι των Συβότων.